helgen

har inte bloggat på länge nu, men har inte haft tid. i torsdags var det jätteroligt i romme :) i fredags firade vi tjejer hanna som fyllde år i måndags. vi köpte en tröja och ett par örhängen till henne, hoppas hon gillade det (verkade iaf så). vi var hemma hos hanna och lagade mat och lyssnade på musik och sånt. det var skit roligt :) sen på kvällen sov jag och ailin hos sandra. igår var det en skit seg dag. jag och sandra bakade och kollade på film hos henne. sen på kvällen kom hon hit och så hyrde vi film, hon sov även över här. idag har jag inte gjort nästan nån ting. orkar verkligen inte plugga som jag borde, gör det i veckan. idag ska jag bara ta det lugnt (a)

här kommer bilder från i fredags:


jag och ailin


hanna och alina


hannas söta katt ramsus. haha, älskar att få uppmärksamhet

jag skulle lägga upp mycket fler bilder, men blogg.se fuckar som vanligt, så det går inte nu. ni som är kompis med mif på FB kan se många fler bilder där ;)


Biio

Hallu :)

Jag kom precis hem från bio:n, vi såg Percy Jackson- kampen om åskviggen som var väldigt bra :)
Jag rekommenderar att gå och se på den. Den är  bra + att den är jätte rolig :P


En sak, han som spelar huvudrollen (Logan Lerman) är jävligt snygg (a) :P
och ja, jag vet att han har gjort andra filmer :)

Snyggingen från filmen :)



Filmen vi såg



Ska lägga mig typ nu, godnatt ♥





TBX!!

Heejhej :)

Det var vinteridrottsdag idag, som ni säkert redan vet :)
Jag åkta skridskor och det var rätt kul förutom att det var kallt haha.. + att jag ramla en gång :p

Jag tycker iallafall att det var kul, några körde hockey andra lekte lekar och vissa åkte bara runt och försökte lära sig åka (jag). Vi var på Zinken och åkte både inomhus och utomhus  :P

HahHa, har tyvärr inga bilder...

ska gå nu,

hörs ♥

romme imorn :D

nu sitter jag och väntar på att tove ska smsa. hon är på bio (som började 6) så snart borde hon smsa. ska ju sova hos henne så kanske kan möta henne i gullmars eller nåt :)
jag längtar tills imorn. det kommer bli så jävla roligt!!! fan vad synd för er som ska åka skridskor, fett tråkit. fattar att ni inte vill ha idrottsdagar. jag ska iaf åka skidor som jag tycker är jätte roligt ;)

nu ringde hon. måste dra hejdå!

hatar vintern...

hur många vill inte ha sommar? jag vill iaf, är skit trött på vintern nu... igår när jag vaknade var det -22 grader ute :O och tbanorna gick inte.. igår kom jag 20 min försent pga alla inställda tåg och skit. fick gå till gullmars på morgonen och från gullmars hem, skit kallt. visst om det är sommar men inte nu :S

nu ska jag inte tjata om det, alla vet hur det är :P

imorn är det segaste dagen på veckan. från 8.15-15.50 -.- efter skolan ska jag kanske in till stan (igen) och köpa lite saker som jag måste ha tills på torsdag då vi ska åka skidor. ska även sova hos tove imorn så blir nog inget bloggande för mig på ett tag.
på torsdag ska vi mötas kvart i sju på skolgården. kommer vara skit trött :P fast det kommer bli en rolig dag ;)

helgen

har inte bloggat sen fredags men så här såg min helg ut:

i fredags körde jag ju bowling med några. haha, brukar inte vara så dålig som jag var, men den här gången kom jag sist. det var inte min dag direkt (a)
i lördags var jag på stan med ailin, tove, alina och sandra. vi köpte present till hanna som fyllde år igår. GRATTIS HANNA!!! :D starkars lilla tove ramlade i stan. det såg lite roligt ut. helt plötsligt hörde jag en duns och så låg hon där nere och skratta (a) säger bara gå aldrig igenom dom där sakerna i stan xD  vid fem åt jag, mamma, pappa och min brorsa på en indisk resturang i medis. därefter gick jag, mamma och pappa på bio. vi såg snabba cash. den var bra. ni som inte sett den borde se den iaf ;)
i söndags åkte jag och mamma till stan och shoppade lite. jag köpte två jeans, ett linne, två tröjor och en kofta :)

i fredags skulle jag egentligen tränat med marre men det blev inte så eftersom vi inte hann pga bowlingen, sen i söndags fråga jag henne om vi kunde träna fast då kom jag på att jag var tvungen att plugga till matte provet vi hade igår (hade inte tränat nåt innan). och i söndags fråga hon mig om jag skulle hänga med och träna igår vid tre. men eftersom jag slutade tjugo i tre skulle jag inte hinna, skulle tagit för lång tid till fridhemsplan. så nu vet jag inte när vi ska göra det. får väl bli några gånger på lovet ;)

 


bra dansvideo :)

jag älskar dom här två dans videon, kolla på båda!
Dom är inte perfekta, men dom är bra, riktigt bra! :)




visst?

Helgen!

Halluuu :D :D

Nu är jag jätte glad! En kille ringde nyss och sa att han hade hittat min mobil :D
Så nu har jag den igen!!! :D



Så här har min helg varit :

Fredag: Skola, sen var jag,Josse,Danne & Emil och bowla :P
Jag har aldrig varit bra på att bowla men den här gången hade jag tur :)
Jag kom iallafall 2:a :D
Senare vid nio tiden kom Alina och Tove till mig. Vi  kollade på hockey och satt vidd datan. Senare så kom Max och Micke också,  Det var kul :) :)


Lördag:
Så var jag i stan med Tove,Ailin,Josse & Alina :) Vi köpte present till Hanna som fyller snart :D
Senare så var jag på Ica med min mamma och där tappade jag min mobil.. :(  Jag var jätte sur och ledsen.
Men jag blev gladare när jag och Tove gick på bio för att se Snabba cash :P Filmen var bra  :)

Söndag: Jag vaknade 12:47 och det första jag gjorde var att fråga mamma om någon hade ringt och sagt att de hade hittat min mobil.. Men de hade ingen gjort.  Så jag åt frukost och provade ringa min mobil igen. efter ca 5 min ringer någon upp och sa att de hade hittat min mobil, om jag kunde gå ner :) Så jaa, Nu har jag den :D
Nu måste jag plugga lite, har matteprov imorn "/



Hörs senare ♥

Hatar den här dagen!!!

Min mobil är borta om någon hittar den snälla ge tillbaks den!!!

Jag tappade den i Ica och jag vill gärna ha tillbaka den!
Det är en ROSA SAMSUNG TOUCH SGH-F480

Jag behöver min mobil och jag vill ha den nu!


SNÄLLA OM NÅGON HITTAR DEN TA KONTAKT MED MIG ELLER RING DEN SOM RINGDE MIG SENAST!




hejdå <3

hos sandra :)

idag på bilden var vi i datasalen. vi ska göra en affisch med bilder som lockar föräldrar och barn till att börja i våran skola. haha, det  gick inte så bra för mig och sandra. men det blir väl bättre sen. vi hade iaf kul :P
efter skolan gick jag till sandra (är fortfarande här). hoppas vi hinner (a)


hatar min mobil!!!

köp inte den mobilen jag har, den suger så jävla hårt!!! har sony ericsson w3050i. jag har lämnat in den två gånger redan för att luckan gått av, och nu håller den på att göra det igen. den kommer gå sönder när som helst. just nu har jag två toffsar runt luckan för att den ska vara stängd :s

imorse på matten fick jag damp (tove, hanna och sandra såg). jag rev sönder mitt skrivhäfte och kastade den + själva boken i golvet och började nästan skrika. haha, jag har sånt jävla dåligt tålamod ibland (tex på mattte). det blev fel hela tiden när jag räknade och orkade verkligen int mer :P
resten av dagen var väl lite bättre. på elevensval får jag typ aldrig något gjort. har engelska (eftersom jag känner mig osäker på det) tsm med alina, sandra och några till. varje ev. dampar vi, haha, kul iaf.
vem kan gissa vem som säger såhär: ''du är så rolig alina. jag skulle vilja vara kopmpis med dig'' hahah
efter skolan hade jag ridning. det gick jättebra, fick eros igen :) idag började det två nya i min grupp. blir fett arg på farsta ridskola nu!! vi är redan jättemånga i min grupp och så börjar det två till, hur tänker dom? :S idag saknades ca fem pers och det var fullt i ridhuset :S undra hur det kommer gå sen..

så här ser min helg ut:
fredag: skola. bowling med sandra, emil och danne
lördag: stan med tjejerna, resturang med familjen + bio
söndag: kanske ska shoppa med mamma


sämsta mobilen, köp inte!!!


fixaaad

HayHay :)

Nu har jag gjort en blogg på spanska :P http://sandragarcia.blogg.se/

Vi får se hur det blir, hoppas det blir bra :)

Måste dra nu godnaatt ♥




För alla som undra så har inte Alina slutat bloggat :)



17/2

idag skulle vi egentligen åkt och badat med klassen, vi skulle göra livräddning och sånt. men det blev inte så eftersom att badat höll på att byggas om (tur, eftersom jag inte ville bada) vi fick sluta typ en halvtimme tidigare idag eftersom på idrotten (då vi skulle simmat) gick va bara en promenad som inte tog så lång tid. när jag kom hem kollade jag sista halvtimmen av one tree hill♥ och sedan på the hills och the city. sen läste jag lite i frida tidningen som kom igår. så jävla skönt att bara kunna ta det lugnt efter skolan när man kommit hem. inga läxor!! :D är skit glad. eller det är matte prov tills på måndag så det är lång tid kvar plus tränar aldrig till matte prov. men nästa vecka kommer det väl mer.. aja, är iaf glad att vi inte har något just nu, skit skönt ;)
imorn är det torsdag som = Ridning :D det är skit kul. har ridit i 5,5 år nu,. ni som aldrig gjort det borde verkligen testa, skit kul ;)
idag har jag bestämt att jag ska gå och lägga mig tidigt för jag somnar oftas rätt sent (sent för mig som måste sova mkt ^^ ). det är skönt oxå, och måste läsa i min svenska bok lite så ska göra mig i ordning snart. en vecka kvar tills vi ska åka till romme, kommer bli skit kul ;)
nu ska jag kolla lite på tv först ett tag, hejdå<3

Ny blogg?

Haay :)

Det är rätt mycket plugg nu, fyfan vad jag hatar det! :( Men jaa, vissa saker måste man faktiskt göra :P

Iaf jag har funderat på att skaffa en egen blogg fast på spanska, vad tycker ni?
Jag kommer forsätta blogga här men så kan jag ha en egen på spanska så att mina kompisar från spanien förstår den :)

SÅå vad tycker ni? ♥

Förresten är det någon mer än jag som har problem med chatten på facebook?.. det går inte tt svara när någon skriver?


Hörs <3

bilder från idag

idag efter skolan gick jag hem till tove för att plugga till kemi provet (onsdag). vi började plugga, men sen snackade vi om lite saker och fotade med min kamera som jag hade med mig (a)
haha, så här roligt hade vi:

påväg hem till tove



hos tove, vi pluggade faktiskt ett tag (a)


haha snyggaste minen ;D


nån orkar inte plugga längre..



tove lekte lite med min kamera, men snygga bilder iaf ;)


när jag åkte hem ifrån henne, pluggade jag lite. men måste fortsätta nu. hejdå :)


alla hjärtans dag

igår gick jag, sandra och tove hem till alina efter att vi kollat på bion (den var jättebra). vi lyssnade lite på musik, chattade med några konstiga och hade kul. hahaha, alina visade ett sjukt roligt videoklipp på en kille som hon hittade på pa. haha synd att jag inte kan lägga in den. jag och tove sov iaf över hos alina, sandra var tvungen att gå hem :/
asså seriöst ni skulle sett hur rädda jag och alina blev igår i hennes port. klockan var typ halv ett, vi ahde precis följt med sandra hem. tove sprang i förväg och jag och alina segade på lite. när vi precis ska gå in i hissen ser vi nåt röra sig (det där lilla glaset på hiss dörren) och sen smäller tove upp dörren. fy fan vad vi skrek och sen skratta. haha, går inte att beskriva xD

hoppas att alla har haft en roligare dag än jag haft idag iaf. det är ju ALLA HJÄRTANS DAG :D
jag har iaf inte haft kul. bara pluggat (skit mkt prov och sånt. får skylla sig själv om man inte börjar i tid som ajg). sen kom min farmor hit på middag, för det har hänt en sak... :(

aja, nu tycker jag att ni ska ha det så mysigt resten av kvällen. hejdå :D <3


En dag för kärlek

Happy valentines day :D ♥




Den 14 Februari handlar om VÄNSKAP & KÄRLEK!

Den här dagen ska vara fylld med kärlek :)
Så passa på och berätta för familj,vänner,flick/pojkvännen vad dom betyder för er,
hur mycket ni tycker om dom
och hur glada ni är för att ha dom vid din sida :D

Alla gillar att höra att dom är speciella och betyder nått för någon.
Så berätta även för dom du inte känner så bra, för med några få ord kan du få någon att känna sig mycket bättre!

Så visa att ni bryr er! Sätt igång och berätta för alla vad de betyder för dig.


Vänskap & Kärlek




spöööke!

Halluu älsklingar :)

haha vet ni vad som hände nyss?  Det var så j'vla läskit..
Jag och Isabel satt i vardagsrummet, hon kollade på tv och jag gjorde lite läxor.. Iallafall så knackade det på dörren så sa jag till min syster att gå och öppna.. hon gick dit och kom tillbaks

jag: vem var det?
Issa: det var ingen där, vi hörde säkert fel..

* Knack knack*

Jag: gå och öppna, Isabel!
Issa: Men det är ingen där.!

*knack knack*

Jag och isabel går och öppnar men ingen står där..
Vi stänger dörren hinner knappt ta ett steg så knackar det igen?


Vi öppnar igen men ingen står där.. så vi sprang in till sofias rum och hoppade på henne och hennes kompis.
och så knackade det igen

Alla: AAAAHHHH!


Vi tog paraplyer och gick till dörren igeeen men ingen stod där!!
Så vi alla satte oss i Sofias rum och vågade inte gå ut...

En stund senare piper det i Issas mobil..

Sms från hennes kompis: Varför öppnar du inte dörren?

hahahah XD Hon hade allså plingat och gått varje gång?!
Aja, iallfall så höll vi på att dö av skräk..

Hörs måste fixa mig nu ♥



bio idag :)

vi bloggar inte så ofta som ni har märkt. men det är mkt med skolan nu och så.
i torsdags på ridningen  gick det jättebra, fick Eros. han var jätteduktig :)
igår gick jag hem till tove efter skolan. vi skulle egentligen varit några flera, men alla var tvugna att plugga, så det blev bara vi. jag var bara där i typ två timmar sen åkte jag hem. efter maten åkte jag till en kompis i svedmyra och var där några timamr. vi kollade på en film, den var lite konstig :P det var iaf kul där :)
när jag kom hem pratade jag med alina och sandra i telefon i nästan en timme. är man social så är man ;) vi betämde lite om vilken bio vi skulle se idag och tider och sånt. det blev valentine's day på saga klockan 18.30. så vi måste hämta biljettterna 17.30 idag. dom som ska gå är jag, tove, alina och sandra (tror det bara är vi).
hoppas filmen är bra, tror det iaf :) vi kommer bli tillsagda MINST EN gång under bion (som alltid) :D
men nu måste jag plugga. bye <3


Muffiiins :p

HayHay :)

Först ska jag ta en sak, Alina har inte slutat blogga! Det där var bara en av hennes inlägg :p

Iallafall så var jag,Hanna och Tove hos Alina igår kväll. Vi bakade chokladmuffins :)
Haha, Att baka är inte vår speciallitet så ja.. först så blev inte smeten som den skulle sen så hade vi dom i lite för länge så brandlarmet gick hahah

Ni skulle ha sett vi fick PANIK!
Alina började springa runt och öppnade alla fönster och skrek medans jag och Hanna satt och asgarva och sen så lyckades Tove stänga av den :P  Muffinsen blev iallafall brända.. och när kl var 21:53 så kom vi på att vi ville ha coca cola så Tove och Alina sprang till Ica för att köpa :) och jaa på 7 minuter hann dom :p

Senare kom Micke och Alex och så kollade vi på film och umgicks :D

Vi såg på I love you- man :P



Jag tog faktist bilder men dom går inte att ladda upp det är nått fel på datan elr nått..

Hörs senare måste plugga nu ♥

Tack för min tid här på bloggen!


hate this day!

Hej :)

Jag hatar onsdagar men den här mer än någonsin.. och vet ni varför? Nej, inte jag heller? :o

Jag varje onsdag:
* vaknar försent,
* sätter på mig vad som helst och går till skolan, helt osminkad, utan att ha fixat håret, och med de första jag såg,
* Vi har alltid läxor och slutar så himla sent -.-
* åker till träningen och glömmer alltid nått
* Har planerat allt jag måste göra, men gör det aldrig.
* Blir alltid sur för ingenting
*planerar att lägga mig tidigt men det blir alltid sent

så är mina onsdagar, och idag har allt det där hänt (som vanligt) förutom träningen då jag inte kunde åka och träna pga att jag har ont i halsen.. och imorn har vi sista delen av nationella provet i svenska, Jag HOPPAS det går bra :)

Bilden är tagen i somras på Josses landställe :)



Godnatt ♥

hatar blogg.se....

igår skulle jag blogga, loggade in men då fuckade allt upp. försökte komma in flera gånger men det gick inte. hatar blogg.se.
kom hem från skolan för typ en halvtimme sen. stannade kvar i skolan liten stund med hanna och sandra och kollade på när några spelade fotboll. skolan var seg idag. hatar onsadgar. går från kvart över åtta till tio i fyra :O
längtar till helgen, orkar inte med skolan mer...

nu måste jag verkligen plugga so. har itne börjat med en sak som ska vara inne på måndag och har itne så mkt tid på mig. kan itne plugga varje helg :P
aja hejdå <3

Tisdag?

halluu älsklingar :)


Vi hade ett nationellt prov i dag i svenska, antar att alla 94or hade det? Jag tror och hoppas att det gick bra för mig, det var lite ont om tid i slutet men det fixade sig :)

Vi hade håltimme idag så på två timmar åkte i in till globen åt på donken och kollade runt lite snabbt :P Det var rätt najs :)

Juste, den 28 januari deltog vår skola i språkolympiaden i spanska och förra veckan fick vi reda på att skolan hade gått vidare. Det är väl ganska bra, nu måste vi bara välja dom två bästa eleverna :p Hoppas dem vinner för då får hela laget resa till Spanien :D

Jag fick inte delta i de med klassen, men jag deltog i spanska som modersmål och gissa vad??
JAG VANN, JAG KOM ETTA I HELA SVERIGE :D haha, min syster kom tvåa och en kille från våran skola kom trea. Fyra kom en tjej från vittra :) Iaf så ska vi fyra få tävla mot varandra igen :) Så jaa nu måste jag väl träna lite så att jag vinner igen :)

Vad har ni gjort idag?

Hörs pusspuss ♥


godnatt

nu har jag färgat (tonat) håret. just nu ser det nästan likadant ut men det är för att det fortfarande är blött, får se hur det ser ut sen ;)
tar inget kort, iaf inte nu, eftersom man inte ser så bra. det här var sista inlägget. nu ska jag skicka mitt NO arbete till min lärare. ha det så bra, godnatt, PUSS ♥

home

igår var ju jag, alina och sandra på den där festen, eller kollo återträffen som det egentligen var :P
jag håller helt på sandra: skit kul!
när vi kom dit såg vi bara en massa små barn, musiken sög och alla stod bara stilla. men sen klagade jag + några andra på musiken och då bytte dom till bra och då började även alla dansa ;) under kvällen kom det fler och fler i våran ålder, fast det var fortfarande många små. även om det är småbarn kan man ha kul tsm som vi tre hade ;D
när jag kom hem tänkte jag blogga men klockan var två och jag skulle upp tidigt idag så  gjorde inte det.
idag var iaf jag, tove och toves kusin cathrine i hammarbybacken och åkte skidor/snowboard (jag åker skidor). det var jättekul där, även om det inte var så många backar. jag ramlade en gång men höll på att ramla flera gånger :P vi åkte i 6 timmar så är ganska trött nu.
nu kanske jag ska färga håret, får se om mamma orkar hjälpa mig idag. tar kort i så fall och lägger in ;)
tog inga bilder idag eller igår, tyvärr :/

hittade den här bilden: jag i idré för typ 3 eller 4 år sen


Fest? :p

HayHay alla :D

Igår var jag,Alina & Josse på "fest" :P Hahha okej, det kanske inte var någon fest men vi var iallafall inbjudna så vi åkte dit. Vi hade inga som helst hörhoppningar eftersomm vi visste att det kunde vara småbarn där... Men kvällen blev mycket bättre än väntat :D:D

Vi hade iallafall jättekul eller åtminstonde jag :p Det var inte så bra musik men men.. Det gick bra ändå :)

Har tyvärr inga bilder  "/

Nu måste jag forsätta skriva på No:n

ByeBye ♥

En liten bild på mig,Hanna,Tove & Ailin <3

nyduschad

har jag precis tvättat håret. skit skönt :) snart måste jag springa upp till min moster (som bor två portar ifrån) och säga en sak :S  måste nog borsta håret och göra det nu, för om en timme kommer hannah, towe och deras familj hit och äter middag. och jag måste sminka mig, byta om och fixa håret för sen ska man ju på fest. ni som känner mig vet att jag tar lång tid på mig. måste väl skynda mig. haha. förresten ska tona håret mörkbrunt snart (typ imorn kanske?) köpte hårfärgen igår när vi köpte present till hannah. vi firade ju henne igår. hon fick bh, shorts, nagelfil och två nagellack av mig, marre och lisa


Alina&Ailin :)

ChaCha :)

Vi hade det jättetrevligt igår :)

Kl sex träffades alla hos mig, alla skulle lämna sina sov saker och så skulle vi bestämma vart vi skulle.
Iallafall efter mycket tjaffs om vart vi skulle äta kom vi fram till att vi skulle äta på Pizza hut.. :P

Så vi åkte in, det var najs. Vi åt,prata, tog kort helt enkelt umgicks :)
De var ganska mycket folk så det tog ett tag innan vi fick maten och så men de var helt lugnt för oss.
Därefter åkte vi tillbaks och gick hem till mig, Hemma hos mig hade vi dukat fram med två tårtor (eftersom det var två stycken vi firade) och hade det ganska mysigt.. eller ska man säga vildt? vi var helt galna och gjorde helt sjuka saker XD  Men efter det så satte vi på jätte hög musik och alla börja dansa (och lite andra grejer :P)

Juste vi tre tiden låg alla och sov förutom jag och alina.. så vi börja ringa runt till folk :P
Haha Josse nu vet du vem som ringde XD

Kvällen var NAJS och iallafall jag hade det jätte kul :D

Tove&Ailin :)

Pizzorna :P

Alla på väg dit :)

Senare på kvällen :)


Okej, jag tog inga bilder igår så alla bilder är från tove
http://enbloms.blogg.se/ och ailin http://ailinninal.blogg.se/ och så är det några bilder som inte går att ladda upp så..

Men vi hörd sen ♥

allt för att slippa plugga..

har skit tråkit nu. orkar verkligen inte plugga. känner mig klar fast den är typ inte det. men fortsätter sen. haha, eftersom mjag har så tråkit ska jag göra en sån här tråkig sak:

Namn 7 - Amina
Är han/hon kul? - ja, alltid :D
Har du kramat personen? - självklart
Minnen med personen? - många

Namn 9 - Angelica
Var träffades ni första gången? - barnens ö, granbo
Har du kännt personen länge? - 1,5 år
Fullständigt namn: angelica palmér

Namn 14 - Birk
Flicka eller Pojke? - pojke
Är ni nära vänner? - nej
Har du pratat med personen i telefon? - vet faktiskt inte :P

Namn 15 - Cappe
Hur länge har ni känt varandra? - två år
Kan du berätta hemligheter för personen? - vet inte, längesen jag träffa han

Namn 35 - Hannah Bekking
Är hon/han vacker? - aa :D
Känner du honom/henne bra? - aa
Är han/hon upptagen? - inte vad jag vet iaf :)

Namn 50 - Liam
Har du sänt personen ett sms? - ja
Är det en tjej? - nej?
Går personen i samma skola? - nej

Namn 56 -
Louisa Kvist
Är ni släkt? -  nej
Hur är han/hon till sättet? - snäll :)
Känner du honom/henne bra? - nej inte direkt

Namn 83 - Omar
Hur gammal? - 94:a
Bor? - farsta
Hatar du personen? - nej :)

Namn 93 - Robert
Har du besökt personen?, Hemma hos han/hon - ja
Är han/hon trevlig? - yes
Vad börjar hans/hennes namn med? - R? :P

Namn 122 - Viktor Salkert
Har du sett personen full? - nej
Är personen äldre än du? - ja, 92:a

Namn 129 - Ylva kollo
Är han/hon vacker? - inte sett henne på länge...
Minne av personen? - nej, känner henne inte så bra
Har du hennes/hans msn? - vet inte, men tror det :P
Sista namnet - Zizzi
Gillar du henne/honom? - ja som kompis
Har ni varit tillsammans? - hah nej


Vad har du för bakgrund?
haha min hund
Ringsignal?
den vanliga sony ericsson

Hur mycket batteri har du kvar?
Full laddad ;)
Vem ringde du senast?
Pappa

Vad pratade ni om?
Om han kunde hämta mig hos marre

Vem ringde dig senast?
Alina

Vad pratade ni om?
typ lite allt möjligt :)

Vad står det i ditt 15:e mottagna sms?
Aa, eller? :P
Vad står det i ditt 18:e mottagna sms?
Öppet från nio till sex. Sen beror priset på hur länge vi åker :)

Vad står det i ditt 52:a mottagna sms? 
Jag är i blåsut halv:)<3

Vad står det i ditt första utkast?
när tbanorna går
Och ditt 5:e utkast?
har inget

Vad står det i ditt första skickade sms?
okej

Vad står det i ditt mottagna sms längst ner på inkorgen?
Tenerife 0-5 Barcelona
Har du några sparade medelanden?
nej

Från vilka?
-

Har du något i utkorgen?
nej

Vem är på plats 13 i din telefonbok?
Billy kollo
Vad har du för kontakter som börjar på M?
Madde
Magnus
Maja kollo
Malin kollo
Mamma
Maria
Marisol
Marre
Mattias älvsjö
Max
Max Björkman
Micke Elmblad
Micke Lindblad
Mika
Mikaela kollo
Millaw
Min mobb
Mina
Mobil info (?)

så roligt kan man ha. men nu msåte jag plugga. bye <3

igår

igår kunde jag inte vara med och fira alina och ailin men har redan sagt grattis och bvar med på presenten. lite tråkit men var med några andra i stället som vi hade bestämt innan. jag var med barndomsvännerna towe (http://priintche.blogg.se/), hannah (http://finasteflikkorna.blogg.se/), lisa (http://lajkielou.blogg.se/) och marre :D vi hade skit kul. först åt vi middag hos marre (där vi även sov) sen gick vi ner till centrum och hyrde film, just friends, och köpte godis och sånt. när vi kom hem till marre kollade vi på en annan film som hannah och towe hade tagit med, blair witch project, den var jätteläskig ibland. haha sen ''sprang nån ifrån oss'' ? hahaha (bara vi som fattar) vi gick och la oss typ två. vem var det som ringde mig med dolt nummer inatt tio över tre?:) i morse var vi tvugna att gå upp vid tio för att marre skulle iväg på bamsegympa (hon håller i en grupp för små barn (a) )
nu sitter jag bara här framför datan och segar. måste plugga. har knappt börjat med no:n som ska vara inne imorn och kommer inte hinna nåt imorn. men orkar verkligen inte nu. börjar om en halvtimme eller så (a)
glömde min kamera tyvärr igår (var så stressad), men towe tog några kort så kolla på hennes blogg så kommer det nog upp några snart ;)

filmerna vi såg


Imorn :)

HayHay :)

Jag var på öppet hus i klara södra idag med Ailin, Det var rätt kul :)
Den  verkade ganska bra, men det var inget jag drogs till fast stämningen var bra hah :P
Ska antagligen ha med den, men på plats 4 eller 5.. :)


Imorn:
* Vi ska fira Ailins&Alinas fördelsedag :D
Det blir nog riktigt kul, vi ska åka och äta middag (vet inte vart),
Sen så ska vi ***** och så sist ska alla sova hos mig :)
(var hur nära som helst på att skriva vad vi hade köpt för presenter) :O

Det blir säker najs ♥  



hörs imorn <3

godnatt?

haha, var bara tvungen att gå in på pa nu. fy fan vad man var inne på det förut och nu ska det lägga ner ´haha synd för er som fortfarande är pa nördar. har inte varit inne på hur länge som helst så var tvungen att kolla. fett tråkit det är nu, förut var jag inne skit ofta. fattar inte det roliga med den sidan :P

asså min kompis tog min mobil i helgen och smsade en kille. haha han är så jävla skön. han går på typ allting. kan inte säga så mycket om vem/vilka dom där personerna är, för det förstör hela grejen :D

men nu ska jag logga ut från datan, ska kolla lite på¨tv. shit va jag var trött i morse, orkade knappt gå upp, så ska faktiskt vara duktig och gå och lägga mig tidigt idag (lycka till). ska iaf försöka :)
hejdå, ha det så bra och godnatt :D <3

tellus från ridlägret. saknar han <3


:)

idag efter skolan gjorde jag lite no läxa, orkade inte göra så mycket. har mest tagit det lugnt idag (efter skolan), typ lyssnat på musik, kollat på tv och sånt. missade one tree hill idag eftersom vi slutade så sent :@ hann bara se tio minuter av slutet :( älskar som sandra också den serien. kollar typ varje dag. varje dag på femman halv fyra-halv fem, skit bra för er som inte vet det haha :D våran idrottslektion var fett skön idag. vi hade ergonomi (lyfta rätt och sånt). så vi gick runt på olika stationer och så. på vissa lyfte man bänkar, påsar, ryggsäckar och sånt för att lära sig rätt. på vissa stationer var det massage, så jävla skönt ^^
vi fick reda på idrotten idag att det blir av att åka skidor. så vecka 8 på idrottsdagen ska dom som vill åka till romme och åka skidor. ska lätt dit ;D

så här ser resten av veckan ut för mig:
torsdag: ridning
fredag: ''vi fem'' ska sova hos marre
lördag: på kvällen blire fest
söndag: kanske åka skidor i hammarbybacken med tove och hennes kusin

nu sitter jag och lyssnar på gamla låtar, det är så jävla skönt ibland. väcker gamla minnen <3


OTH

Halluu :)

Just nu kollar jag på One tree hill, serien är så jävla bra :)
Jag ÄLSKAR verkligen serien ♥

Egentligen så har jag aldrig kollat på någon serie, men den här går inte att låta bli, Den har allt :P

Jag gillar verkligen rollen som James Lafferty (Nathan Scott) gör, man blir förälskad ♥

haha här kommer en bra scen :P

Hur mycket skulle ni "köpa" han för? ;)

Pusspuss, hörs sen :)

Hemma igen!

kom hem nyss. va med mamma i stan. köpte ett till par skor idag :):)
vi köpte glass också. så nu blir det glassmys med pööjken!

Veckans köp : svarta converse


Dagen köp : svarta tygskor


MUMS SAK!


RSS 2.0