igår

igår kunde jag inte vara med och fira alina och ailin men har redan sagt grattis och bvar med på presenten. lite tråkit men var med några andra i stället som vi hade bestämt innan. jag var med barndomsvännerna towe (http://priintche.blogg.se/), hannah (http://finasteflikkorna.blogg.se/), lisa (http://lajkielou.blogg.se/) och marre :D vi hade skit kul. först åt vi middag hos marre (där vi även sov) sen gick vi ner till centrum och hyrde film, just friends, och köpte godis och sånt. när vi kom hem till marre kollade vi på en annan film som hannah och towe hade tagit med, blair witch project, den var jätteläskig ibland. haha sen ''sprang nån ifrån oss'' ? hahaha (bara vi som fattar) vi gick och la oss typ två. vem var det som ringde mig med dolt nummer inatt tio över tre?:) i morse var vi tvugna att gå upp vid tio för att marre skulle iväg på bamsegympa (hon håller i en grupp för små barn (a) )
nu sitter jag bara här framför datan och segar. måste plugga. har knappt börjat med no:n som ska vara inne imorn och kommer inte hinna nåt imorn. men orkar verkligen inte nu. börjar om en halvtimme eller så (a)
glömde min kamera tyvärr igår (var så stressad), men towe tog några kort så kolla på hennes blogg så kommer det nog upp några snart ;)

filmerna vi såg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0